Sommerbridge torsdag 26. juli

Øystein Jensen fortsetter å smile. Seier igjen, denne gang med makker Helge Stornes. Solide 64,4% var godt foran klubbvennene Marianne og Egil Homme som hadde 53,7%. Viggo Kold Hansen og Siss Wold med sine
53,2 % tok tredjeplass. Gratulerer til alle!

Resultater

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nåler for opptjente poeng

Vi gratulerer følgende med oppnådde nåler: Helge Thorsen (sparnål), Kjell Johansen (hjerternål), Lajla Elefskaas (hjerternål), Bjarne B.Lieng (kløvernål) og Paul Otto Johnsen (kløvernål).


Sommerbridge sammenlagt

Under finner dere en link til sammenlagtlista. Tellende resultater er med uthevet skrift. Rød skrift er spill med makker av motsatt kjønn. Minner igjen om reglene for å få godkjent sammenlagt score:
De seks beste kveldene teller. Alle må være med forskjellig makker, og minst to av disse må være med en spiller av motsatt kjønn. Første spillekveld med en enkelt makker blir tellende.
Man kan selvfølgelig delta med hvem som helst uten å være med i sammendraget, og gjerne med samme makker. Da kjemper du kun om kveldspremie.

Det gjenstår seks kvelder av sommerbridgen så ingenting er avgjort. Mange som har gode scorer "liggende", men som ennå ikke har nok tellende resultater. Sjekk lista og se hvordan du ligger an.
Noen navn kan være utelatt pga lav deltakelse. Si i fra hvis du savner nettopp din score, eller hvis du mener noe ikke stemmer.

Sammenlagt etter 11 kvelder
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sommerbridge torsdag 19. juli

Seier til Terje Skårdal og Øystein Jensen denne kvelden med scoren 59,8%. Like bak fulgte Nils Aksel Horvei og Lise-Lotte Horvei fra Sola Bridgeklubb. De endte på 58,5%. Lajla Elefskaas og Kjell Haugum endte på tredjeplass med 55%. Gratulerer til alle!

Resultater

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Spillekveld torsdag 12. juli

Lajla Elefskaas og Aksel Faag dominerte den tiende kveld av sommerbridgen. De vant med scoren 62,24%.
Solid av Henning Klemo og Inger Johanne Larsen også. Andreplass på dem med 55.99%. Siste pallplass til Pål Sverre Åsen og Svein Inge Pettersen med scoren 55,21%. Gratulerer alle!

Resultater

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Spillekveld torsdag 5. juli

Niende kveld av sommerbridgen er unnagjort. Klar seier til Per og Harald Skretting. Varmer de opp til NM tro? Andreplassen ble delt mellom Kjell Haugum og Svein Inge Pettersen og sommergjestene fra Rogaland, Bodil og Bjørn Fossan. Gratulerer til alle!

Resultater


h-olsen


TERMINLISTE
SØGNE BK 2013/14

NYTTIGE SIDER:

KRISTIANSAND
BRIDGEKLUBB

h-olsen

NYTTIGE SIDER:


KRISTIANSAND
BRIDGEKLUBB

h-olsen

NYTTIGE SIDER:


KRISTIANSAND
BRIDGEKLUBB
 
e-post: post@i-sonen.no | Spillested: Søgne Omsorgsenter
Spilledager:
Mandag og torsdag kl. 18.30